Coaching vanuit je geloof

 

Zin in je werk is voor christelijke professionals. Welk 'soort' gelovige je bent, doet er niet toe, welk beroep je uitoefent ook niet. Als coaches gaan wij ervan uit dat God met ieder leven een bedoeling heeft. Iedereen kan zelf bloeien en doen bloeien.

Dat is bijzonder aan Zin in je werk: de combinatie van persoonlijke, professionele training en vernieuwende geloofsinzichten. De trainers Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld hebben hierin ruime ervaring en opleiding.

Kosten

De tarieven voor Zin in je werk zijn all-in, dus inclusief alle materialen, de bootreizen, een persoonlijk voorgesprek, twee overnachtingen in een uitstekend hotel en alle maaltijden in goede restaurants.

Het zakelijke tarief voor Zin in je werk is € 1850,- (excl. btw), voor particulieren geldt een stevige korting en rekenen we € 1250,- (incl. btw). Je kunt in de meeste gevallen de kosten van de belasting aftrekken. Wij zorgen voor een professionele factuur. 

Testimonials

Zin in je werk heeft een zeer hoge en bewezen kwaliteit. Deelnemers geven Zin in je werk gemiddeld een 9,3.

“Er wordt veel geprikkeld en gekriebeld, met veel resultaat tot gevolg. Passief is het allerminst, je wordt stevig betrokken in het proces en jouw leerdoelen staan centraal. Wees voorbereid om ook echt geconfronteerd te worden met jezelf.”

“Dit is echt goud waard.”

"Drie dagen op Vlieland met een goed verhaal, goede muziek, goed eten en mooie mensen. Het is soms pittig en persoonlijk, maar juist als het lastig wordt ben je hard aan het werk en dat is het allemaal waard. Voor mij heeft het me weer lucht en ruimte gegeven om naar de toekomst te kijken en beter te weten wat ik wil."

"Wat was het ontzettend leerzaam en verhelderend!”

"Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om diep over jezelf na te denken en om te laten zien wie jij bent in relatie tot werk en God. Het is hard werken, waarbij Otto en Reinier je prikkelen door het stellen van gerichte vragen en waar nodig bijsturen om je persoonlijke doelstelling te behalen. Er is ruimte voor een lach en een traan en ook qua eten en drinken is het zeer goed verzorgd. De setting van Vlieland en de locatie van het hotel met zijn goede faciliteiten maken het geheel kloppend." 

"Een bijzonder leerzame en zeer waardevolle ervaring!"

"Een coach en een theoloog, dat blijkt de ideale combinatie voor een training over zingeving op je werk. De training was voor mij een openbaring waarin ik mijzelf heb leren kennen."