Christelijke coaching

 

De coaching Zin in leidinggeven van Nieuwe Uitzichten is voor leidinggevenden die zich verbonden voelen aan het christelijke geloof. Welk 'soort' gelovige je bent, doet er niet toe; welk beroep je uitoefent ook niet. Als coaches gaan wij ervan uit dat God met ieder leven een bedoeling heeft. Iedereen kan zelf bloeien en doen bloeien.

Het is een intensieve persoonlijke training die van jou als deelnemer de bereidheid vraagt om naar je eigen patronen te kijken en tijdens de training al te oefenen met wat je nog minder goed kent.

Dat is bijzonder aan Zin in leidinggeven: de combinatie van persoonlijke, professionele training en vernieuwende geloofsinzichten. De trainers Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld hebben hierin ruime ervaring en opleiding.

Kosten

De tarieven van Nieuwe Uitzichten zijn all-in: dus inclusief alle materialen, de bootreizen, een persoonlijk voorgesprek, twee overnachtingen in een uitstekend hotel en alle maaltijden in goede restaurants.

Het tarief voor Zin in leidinggeven is € 1.850,- (excl. btw). Om ook leidinggevenden van non-profit organisaties de mogelijkheid te bieden mee te gaan, geldt voor hen het tarief van € 1.500,- inclusief btw.

De trainingen van Nieuwe Uitzichten hebben een zeer hoge en bewezen kwaliteit. Deelnemers geven deze coaching/training gemiddeld een 9,2.

 
 
 
nieuwe uitzichten - christelijke coaching - otto kamsteeg reinier sonneveld