Christelijke coaching

 

De coaching Zin in je werk van Nieuwe Uitzichten is voor professionals die zich verbonden voelen aan het christelijke geloof. Welk 'soort' gelovige je bent, doet er niet toe; welk beroep je uitoefent ook niet. Als coaches gaan wij ervan uit dat God met ieder leven een bedoeling heeft. Iedereen kan zelf bloeien en doen bloeien.

Dat is bijzonder aan Zin in je werk: de combinatie van persoonlijke, professionele training en vernieuwende geloofsinzichten. De trainers Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld hebben hierin ruime ervaring en opleiding.

Kosten

De tarieven van Nieuwe Uitzichten zijn all-in: dus inclusief alle materialen, de bootreizen, een persoonlijk voorgesprek, twee overnachtingen in een uitstekend hotel en alle maaltijden in goede restaurants.

Het tarief voor Zin in je werk is € 1.850,- (excl. btw). Wij zorgen voor een offerte en factuur voor je werkgever. Om ook particulieren de mogelijkheid te bieden mee te gaan, geldt voor hen het bijzondere kortingstarief van € 1.350,- (incl. btw).

Zin in je werk van Nieuwe Uitzichten heeft een zeer hoge en bewezen kwaliteit. Deelnemers geven deze coaching/training gemiddeld een 9,2.

 
 
 
nieuwe uitzichten - christelijke coaching - otto kamsteeg reinier sonneveld