Driedaagse coaching op Vlieland 

“Mijn werk en mijn geloof, wat ze met elkaar te maken hebben...?”

"Eenmaal thuis ben ik op; ik wil er meer zijn voor mijn lief."

"Er moet brood op de plank, maar wat voor zin mijn werk verder heeft...?"

“Eigenlijk rommel ik maar wat aan, ik zou graag een plan hebben.”

Weet je het nog, die momenten dat je de tijd vergat, dat je helemaal opging in je werk, en moe maar voldaan thuiskwam? Daar zoeken we naar bij Zin in je werk: hoe je meer kunt leven en werken zoals jij, als uniek persoon, bent bedoeld.

Op het schitterende Vlieland ga je op onderzoek uit, samen met een kleine groep andere christelijke professionals en de trainers Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld, en je ontdekt hoe je dichterbij de zin van jouw (professionele) leven komt.

Je kunt je nu inschrijven voor de volgende editie van 27 t/m 29 mei. Wacht niet te lang, we werken met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

 

IMG_4392.JPG

je boottocht

Je vertrekt 's ochtends met de boot vanuit Harlingen en laat het vaste land achter je. Niks aan je hoofd, lekker anderhalf uur uitwaaien.

IMG_4414.JPG

je aankomst

Vlieland, even in een andere wereld. Drie dagen voor de boeg met diepgravende sessies om te groeien in hoe je gelooft, werkt en ontspant.

14264300.jpg

Je verblijf

Wij regelen een comfortabele kamer voor je met uitzicht en lekker eten. Na en tijdens de werksessies kun je uitwaaien op het strand.