Zo ziet het programma eruit

 

Met een kleine groep van maximaal acht deelnemers gaan we bij Zin in je werk in acht sessies aan de slag. Eerder heb je al een individueel voorgesprek om je persoonlijke doelen helder te krijgen. Je trainers begeleiden de gesprekken hierover, je doet verrassende inzichten op over je geloof en je eigen waarden, en je maakt het concreet met laagdrempelige oefeningen.

Dit doen we op bijzondere, wisselende locaties op Vlieland, zodat je het eiland beleeft op een manier die past bij de thematiek. 

Deze sessies duren twee á drie uur per dagdeel en gaan diep. Er is tussendoor genoeg ruimte om je te bezinnen en te ontspannen (met anderen of alleen, wat je wilt) terwijl je op het strand wandelt, een duin beklimt, of in de sauna hangt. En natuurlijk is er heerlijk eten.

Wat je kunt bereiken

Mensen die meedoen aan Zin in je werk lopen met vragen als: Hoe ervaar ik meer voldoening en zin? Wat heeft mijn dagelijkse werk met mijn geloof te maken? Hoe overwin ik mijn persoonlijke en professionele barrières? Hoe kies ik de juiste verantwoordelijkheden? Wat kan mij helpen om mijn plannen te realiseren?

Zin in je werk gaat op een bijzondere manier met die vragen om: diepgravende coaching op professionele doelstellingen, vanuit verrassende inzichten over het christelijke geloof. Persoonlijke vraagstukken zijn namelijk ook zingevingskwesties.

Inhoudelijk leer je over de relevantie van je geloof, hoe je schoonheid kunt brengen in alledaagse bezigheden, hoe je omgaat met je beperkingen, hoe je los kunt komen uit vastgeroeste patronen, hoe je je godsbeeld kunt ontwikkelen, hoe je beter en met meer zin je werk kunt doen.

Dit kun je met Zin in je werk bereiken: je komt dichter bij een meer geïntegreerd bestaan, waarin geloven, werken en ontspannen bij elkaar passen en geen losse 'blokken' meer zijn. Je werkt met je eigen, persoonlijke doelen en je komt thuis met concrete tools om verder te groeien.

 

 
 
cafe-praethuys-hotel-wadden-vlieland.jpg