Wat ons drijft

 

Wij (Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld) leerden elkaar kennen bij de Goot500, 7keer7 en Lazarus. Dat waren projecten waaraan we vanuit ons geloof meewerkten: innerlijk gedreven om anderen verder te brengen. Dat is de enige manier van werken waarbij we voldoening ervaren. Die ervaring geven we graag door. Daarom hebben we Nieuwe Uitzichten opgericht.

Otto is coach en begeleidt tijdens onze trainingen het groepsproces. Reinier is schrijver en tijdens Zin in je werk heeft hij een meer pastorale rol. Typerend voor onze aanpak is: inhoudelijk gedreven, ruimte voor humor, persoonlijke benadering, eenheid lichaam-geest.

 
Het was voor mijzelf zo’n ontdekking dat God overal te vinden is, juist ook in alledaagse dingen. Dat maakte voor mij geloof, werk en leven meer één.
— Otto Kamsteeg, trainer
otto kamsteeg christelijke coach nieuwe uitzichten
Otto wil echt tot de kern van de zaak doordringen, hij stelt de juiste vragen en heeft oog voor wat er onder de waterspiegel speelt. Dat benoemt hij, ook als het spannend wordt.
— Madeleine Koudstaal, Nederlandse Politie
Werken met Otto is altijd een groot genoegen. Hij geeft duidelijke en onderbouwde adviezen. Hij is een prettig mens met humor, niet onbelangrijk.
— Marco van der Graaf, Tear
God heeft ons bedoeld om bij te dragen aan een mooi verhaal. Ik geniet er enorm van als ik dat zie gebeuren: mensen ‘in tune’ met hun bedoeling.
— Reinier Sonneveld, trainer
reinier sonneveld christelijke coach nieuwe uitzichten vlieland
Reinier, ik wil je zo ontzettend bedanken voor je goede begeleiding! Briljant. Een bijzondere ervaring.
— Inger van Nes, Goot 500
Tijdens ons gesprek speurt Reinier geduldig de horizon af van mijn gebedsleven, en concludeert uiteindelijk (...) Ik ben er even stil van. Het lijkt alsof er zojuist geen kwartje, maar een dikke rijksdaalder is gevallen!
— Gerteke de Jong, Visie